mycybersales#1

 

[ATTN: KAKI-KAKI SALE!].. LAUNCH TAK SAMPAI SEHARI..JEM WEBSITE LABEYLA!

PEMINAT TEGAR SERBU SALE MENGGILA SETIAP SUDUT..!!.. RAMAI KOMEN BERBALOI GILER..!! " #mycybersale

“Tekejut KakBell .. Biaq betoi!.. Kak Mas ckp seronoknyaa.. Harga rendah, dapat lagi extra diskaun.. Pastu bagi lagi FREE SHIPPING .. Ya Allah! Seronokkk.. Happy gilaaa..! "
.
.
" SERIOUS.. TAK DAPAT CENGGINI PUNYA BEST! "
.
.
INI BIASA!
" Tq Sis.. Parcel dah slmt smpi.. puas hati.. Tudung elok servis pun cepat.. Tudung pun labuh yg macm saya nak.. Suka suka.. Cantik.. Bleh la nak order lg ni .. " - Pn. Zue.

.
.
JARANG-JARANG!!
Setahun sekali je.. Sale ONLINE sebesar ni tak datang berkali-kali.. SEKALI JE! .. Terlepas? Tunggu tahun depan..!..hehe
.
.
Teruskan SCROLL!
.
.
[✅] HARGA RUNTUH HABIS - Punya nak support Mega Mycybersale, kita kasi kaw kawwww!
.
[✅] BOLEH ORDER DI SEMUA CHANNEL - Idea asalnya perlu di online shj, tapi kami faham tak semua line ok nak ke website, jadi kita activate kan sah di semua channel order!
.
[✅] HOT SELLING! - Tudung jubah hot selling semua ada potongan harga gila gila gilaaaa!
.
[✅] BANYAK NAW DISCOUNT!- On top of segala diskaun besar yg diberi ada EXTRA DISCOUNT lagi diberi PLUS FREE SHIPPING .. Aduhhh! Sakann.
.
[✅} SUPPORT SISTEM- Team Labeyla sedia membantu sepanjang sale berjalan. Hubungi saja kami jika perlukan bantuan.
.
[✅] MUSLIMAH 1 STOP CENTRE - Mesti ada yg sesuai untuk Uoll. Persedian utk sebarang majlis.. Kami sediakan.. Siap kasi diskaun beso lagi!
.
[✅] HADIAH TIME! - Masa sesuai nak hadiahkan mak tudung baru, nak hadiahkan isteri jubah selesa.. Nak belikan adik yang nak convo next week.. Teringat yg tersayang! Ini masanya nak hadiahkan yang teristimewa!
.
[✅] WEBSITE 24 JAM - Uolls memang tau..Kadang 4 pagi pun mood shopping boleh onzzz! Jgan risau .. Website Labeyla beroperasi 24 jam 7 hari seminggu!
.
.
Tunggu.. 
.
Dah tak sabar ke!
.
.-----------------------------------------------------------------------
" PENTING.. TOLONG BACA KALAU TAKNAK RUGI! "
------------------------------------------------------------------------
.
.
❤️ Harga semua item mmg potong sakan! Segala yg di website terpotong dipotong harganya! Rugi kalau tak rebut banyak2 time ni.
.
❤️ Discount over discount -> Shopping cecah RM150, sila masukkan coupon code utk dptkan lagi 5% discount. Dah morah bg diskaun lg.. over! Haha .. PENTING! Anda hanya boleh dpt diskaun lagi 5% bila anda masukkan kod kupon. Kod kupon ada di website.
.
❤️ Jumlah shopping cecah je RM250.. Tahniahlah anda blh enjoy FREE SHIPPING selagi bermastautin di M'sia! Wuhuu!!
.
.
** Extra discount 5% hanya akan dpt untuk pembelian melalui Website bg menyokong Mycybersale. Tetapi Free Shipping semua channel order valid.
.
Sale berlangsung 5 hari.. 9/10 - 13/10 . Silakan!! 
.
.
READY !! OK.. JOM
CARA ORDER:
.
ONLINE (24 JAM)
.
Website: www.labeyla.com
Website: www.labeyla.com
Website: www.labeyla.com
.
.
WHATSAPP segera ' NAK MEGA CYBERSALE' ke:
.