Lubna September

 
Labeyla Logo SEPTEMBER 2017
Lubna September
 

BERITA BENAR!!!

Sejak Labeyla umum nak update LUBNA.. Whatsapp kami sesak jem sendat dengan pertanyaan bila nak upload? Dah ada ke di website? Hari apa ni sy dah lama tunggu? Korang nak update bila, nanti lambat habis? Macam-macam soalan.. Memang panas HOT HOT LUBNA MOST HOT SELLING!

Browse Collections

 

SEJARAH LUBNA SIKIT #KenapaHOTsungguh

  • Lubna non-stop dikeluarkan hingga dah berpuluh batch.  Melibatkan berpuluh-puluh warna.. BERPULUH RIBU helai telah terjual!
  • Antara pioneer tudung sarung awning lembut terawal di pasaran dan kekal sehingga kini.
  • Awning dihasilkan terbaik.. Jahitan double stitch yg tidak akan buatkan tudung anda kelepet..Tiada masalah awning patah, dijahit labuh ke rahang.. Sesuai walau apa bentuk wajah anda.
  • Paling buatkan Lubna dicintai kerana bila berLubna, anda tidak perlu lagi risau bila perlu menunaikan rukun wajib. Lubna labuh menutup dada walaupun apa saiz pilihan anda.  SOLAT READY!

TUDUNG ZASSS ZASSS SARUNG 10 SAAT SIAP!!

LUBNA KINI KEMBALI

Browse Collection

ORDER DI MANA:

-------------- 

1) WEBSITE (24 hours) : 

www.labeyla.com

www.labeyla.com

www.labeyla.com

2). WHATSAPP

Reply Mon-Fri ( 9am - 6pm)

>> +6016- 9808005

3) BOUTIQUE : LA'BEYLA BANGI SENTRAL

(behind PKNS Bangi, beside Fynn Jamal 10pg - 6.30ptg)

PERINGATAN!!

Ada warna yang limited sungguh kuantiti.. PUKUL 8 MALAM terus BERTARUNG di www.labeyla.com, JANGAN BERTANGGUH.. Kalau tengok mmg terlalu jarang dapat restock semula warna sama.. CEPAT TAU! #DahLaWarnaBaruCantikNawww.

 Enjoy your shopping! 

Shop Online Now
#tudung #instanthijabspecialist #tudungterbaik #tudungsarung #hijabonline #tudungonline
 
Like on Facebook Follow on youtube Follow on INSTAGRAM

To ensure delivery to your inbox, please add order@labeyla.com
to your address book and safe-sender list.

If you no longer want to receive emails from us,
you can Unsubscribe Here.

Copyright 2017 Labeyla Legacy Sdn. Bhd. (1205477-T)
8-05-01 & 8-05-02 Bangi Sentral, Jalan Medan Pusat Bandar 7A,
Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor