Den dengan bini dok kat supplier tanya apa kain baru yang ada. Tup2 diorang keluarkan kain moscrepe yang baru sampai. 

Kami kira berapa kayu nak amik ... bini den kata "apa kata kita buat model baru nak ... kita namakan dia arabella."
Den layan jo .. janji customer selesa pakai ... 18 hb Mac, Arabella pun dilancarkan ... sebab nak cepat launch nak2 hari weekend lak masa tu ... den buat sendiri configuration kat e-commerce den untuk produk baru.
Shelf live produk sebelum replenish in average adalah antara 60 hingga 120 hari ... Si Arabella ni pulak ... lepaih 10 hari sistem trigger yellow light ... suh replenish ... 
Hapa lagi ... tak sangkarable 10 hari boleh trigger yellow light ... hapo lagi start kete pi kat supplier reload double capacity ler .. semalam baru masuk kilang balik ... 

 
(Baca Kisah Reload)

View Facebook Post Here


 

So korang tunggu la no ... sementara nak replenish .. sat ja tu .. tapi setakat ni dah dokek 80% jenis tudung arabella dah trigger red light .. ie..sudah habih ... 
Itu tak masukkan banyak kat shopee lagi tu .. tak sempat .. kat shopping cart dah clear dah dalam 10 hari ... 
Cara nya ... JURUS PN LINA dicombine dengan JURUS PAK KANDAQ ... 

Apa tu JURUS PN LINA & PAK KANDAQ .. klik post ni kalo nak tau citer...

 

View Facebook Post