Lubna Dagu Restock 17 Julai

Salam sis, 

Macam mana cuaca di Trengganu?  Harapnya sis sihat-sihat selalu dan dipermudahkan segala urusan. 

Kami telah melihat rekod pembelian kami dan nampaknya sis minat sungguh pada Lubna Berdagu ye .. 

So kami pun nak beritau ni, Lubna Berdagu kami dah restock ye .. 

https://www.labeyla.com/instant-hijab/lubna

Kami dah sediakan butang dibawah nih untuk sis tengok katalog Lubna Berdagu ye...

Tengok Katalog Berdagu

Kadang – kadang mata tu nak gak tengok apa yang ada kat yang tak berdagu jadi kami pun letakkan jugak butang untuk bawa sis ke page lubna tak berdagu.

Tengok Katalog Tak Berdagu

Sis tentu dah biasa dah dengan measurement Lubna Berdagu ni .. kami letak juga lah measurement kalau sis nak refresh semula macam mana measurement lubna berdagu ni ye…

Measurement : 

1. M - Extra Size

Face Opening: +-27

Length from chin to chest: +-47cm

Back Length: +-62

Price: RM 42 only !

 

2. L Size

Face Opening: +-27

Length from chin to chest: +-53cm

Back Length: +-65

Price: RM 49 only !

 

3. XL Size

Face Opening: +-27

Length from chin to chest: +-59cm

Back Length: +-70

Price: RM 59 only !

Shipping?

Rate shipping baru di Semenanjung adalah RM 8.00. 

Nak jimat duit shipping?  Boleh la guna shopee kami di https://shopee.com.my/labeylamy boleh dapat free shipping bagi pembelian RM 30.00 ke atas

Nak masuk terus tengok jenis Lubna yang dioffer?  Leh terus tekan butang dibawah nih…

Masuk Shopee

Kalau nak datang ke butik kami yang comey tu pun boleh gak ..bila dah sampai di Bangi tu .. singgah2 la jumpa kami ye...

Butik kami di 

Bangi Sentral
- Belakang Leeyana Rahman
- Sebelah Fynn Jamal
- Operasi :
- RABU - AHAD : 10.00 am - 6.30 pm

Nak direction? Kalau sis pakai smartphone, boleh klik button bawah ni yer

Arah Ke Labeyla

Ok tu ja la nak beritahu untuk hari nih .. nanti kiter jumpa lagi … 

Tapi kalau sis tak mau terima email dari kami dan lebih selesa untuk terus ke website atau FB… sis boleh klik link bawah ni untuk unsubscribe email ni ye

Unsubscribe

Sekian terima kasih … jumpa lagi ye...