Lubna Restock 16 Julai

Salam sis, 

World Cup dah abih dah, skang ni kita menuju ke Aidiladha pula. 

3-4 Hari lepas kami telah jalankan After Raya Sales di Shopee, sekarang ni kita buat Lubna restok la pulak. 

Kalau sis dapat email ni maksudnya sis pernah membeli Lubna dari Labeyla atau dari Happylifeshoppe.  

Memang tak dapat dinafikan keselesaan tudung sarung Lubna ni, sampai ada yang buat koleksi tudung sarung Lubna ni di almari depa. 

Untuk email kali ni kami, sharekan gambar dan harga untuk Lubna Tak Berdagu.

https://www.labeyla.com/instant-hijab/lubna

Untuk melihat katalog Lubna tak berdagu ni sis boleh la klik pada gambar diatas. Atau kami sediakan butang dibawah nih

Tengok Katalog Tak Berdagu

Tengok Katalog Berdagu

 

Ada 13 warna yang kami telah restok untuk kemudahan sis.   Cer cek kat almari sis, kalau2 ada koleksi yang sis belum kumpulkan lagi. 

Saiz yang di tawarkan adalah M dan L.  Ukuran bagi M adalah ∓ 47 cm dan bagi L adalah ∓ 53 cm.

Bukaan muka adalah ∓ 27 cm

Material dia masih Cotton seperti yang selalu.

Harga??

Jika M harga dia RM 42.00 and jika L harga dia RM 49.

Shipping?

Rate shipping baru di Semenanjung adalah RM 8.00. 

Nak jimat duit shipping?  Boleh la guna shopee kami di https://shopee.com.my/labeylamy boleh dapat free shipping bagi pembelian RM 30.00 ke atas

Nak masuk terus tengok jenis Lubna yang dioffer?  Leh terus tekan butang dibawah nih…

Masuk Shopee

Selain dari tu, sis boleh terus whatsapp pada team customer service kami dengan menekan butang bawah ni ye

Whatsapp Kami

Kalau nak datang ke butik kami yang comey tu pun boleh gak .. masa lunch ka .. masa hari jumaat ka.. hihihi…

Butik kami di 

Bangi Sentral
- Belakang Leeyana Rahman
- Sebelah Fynn Jamal
- Operasi :
- RABU - AHAD : 10.00 am - 6.30 pm

Nak direction? Kalau sis pakai smartphone, boleh klik button bawah ni yer

Arah Ke Labeyla

Ok tu ja la nak beritahu untuk hari nih .. nanti kiter jumpa lagi … 

Tapi kalau sis tak mau terima email dari kami dan lebih selesa untuk terus ke website atau FB… sis boleh klik link bawah ni untuk unsubscribe email ni ye

Unsubscribe

Sekian terima kasih … jumpa lagi ye...