Sale HANA 19 - Ash Grey

HANA 19 - Ash Grey

  • RM29.00 RM42.00
  • Ex Tax: RM29.00
  • Availability:In Stock
  • Brand: Labeyla Authentic
  • Product Code: HANA 19 - Ash Grey
  • Available Size: BT (Triangle cutting at the back) BB (curve cutting at the back)

Size Selections

Qty:

 

 

" HANA - Say no to pin, it's fully instant! " - 1 size fit all

.
"Teringin sangat nak cuba INSTANT SHAWL , namun yg dijual kebanyakkannya pendek sangat, labuh depan belakang pendek.. Tarik ke belakang, depan pulak tergantung"
.
We brought to you HANA!  Penyelesaian kepada masalah anda, ia lebih labuh, adjust saja mengikut keinginan labuh yg anda ingini... Dan lagi ia fully instant, tanpa perlukan pin pun.. Yessss.. No pin needed!. Dapatkan sekarang!

 

 

** Instant shawl kali ni mmg tak payah berpin pin langsung, konsep sarung & siap!

.

** Fully instant dua muka. Sangatlahhh pantas  nak pakai.. Sarung 1 muka, sarung lg 1 muka.. Sambil keluar nak pakai kasut pun boleh sarung.

.

** Kita kan nak yg menepati syariatkan, chiffon pun HLS pilih yg tak jarang, dah la tu stretchable pulak tu.. Aihh aihhh can't wait gitu!

.

** Nak supaya Angel semua ada pilihan, HLS buat 2 versi tau.. Potongan bahagian belakang boleh pilih nak curve (BB) atau blh pilih yg belakangnya berpotongan segitiga mcm hujung bawal tu (BT)..Mcm gmbr teaser ni, model pakai yg hujung bersegi, labuh kannn... ;)

.

** Nak pakai labuh, nak pakai biasa boleh adjust, cover dada sudahlah tentu!

 

Material: Stretchable Chiffon

Ukuran: 2m x 0.75m

 

Cuci: Hand wash only

 

Note : Photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the monitor's display and we give our best to describe it.

Tags: Hana

Trending

BAWAL SULAM AISYA 08- Purple
RM49.00 RM35.00
SIZE:
B50 B60

BAWAL SULAM AISYA         ( BAWAL Series) .....

BAWAL SULAM AISYA 13 - Vintage
RM49.00 RM35.00
SIZE:
B50 B60

BAWAL SULAM AISYA         ( BAWAL Series) .....

BAWAL SULAM AISYA 12 - Sandy
RM49.00 RM35.00
SIZE:
B50 B60

BAWAL SULAM AISYA         ( BAWAL Series) .....

BAWAL SULAM AISYA 11 - Maroon
RM49.00 RM35.00
SIZE:
B50 B60

BAWAL SULAM AISYA         ( BAWAL Series) .....

BAWAL SULAM AISYA 10 - Dark Grey
RM49.00 RM35.00
SIZE:
B50 B60

BAWAL SULAM AISYA         ( BAWAL Series) .....

BAWAL SULAM AISYA 09- Vanilla
RM49.00 RM35.00
SIZE:
B50 B60

BAWAL SULAM AISYA         ( BAWAL Series) .....

BAWAL SULAM AISYA 07- Grey
RM49.00 RM35.00
SIZE:
B50 B60

BAWAL SULAM AISYA         ( BAWAL Series) .....

BAWAL SULAM AISYA 06- Emerald
RM49.00 RM35.00
SIZE:
B50 B60

BAWAL SULAM AISYA         ( BAWAL Series) .....